Interessante links

Op deze pagina vindt u korte beschrijvingen en links naar organisaties die mogelijk interessant voor u zijn.

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

In SBB werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven die stageplaatsen willen bieden aan mbo-studenten moeten erkend zijn door SBB. De SBB-erkenning is een voorwaarde voor lidmaatschap van Installatie- en Bouwimpuls. Kijk hier voor meer informatie.

Opleidingsbedrijf Bouwmensen Gelderland-Oost

Samen met het opleidingsbedrijf Bouwmensen Gelderland-Oost leidt het Graafschap College vakmensen op, zowel in de beroepsopleidende (bol) als de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) en op de niveaus Entree tot en met 4. Kijk hier voor meer informatie.

InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland

Samen met het opleidingsbedrijf InstallatieWerk Achterhoek Rivierenland leidt het Graafschap College vakmensen op, zowel in de beroepsopleidende (bol) als de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) en op de niveaus Entree tot en met 4. Kijk hier voor meer informatie.

Smart Builders Samen Smart Bouwen aan Nederland.

De bouwsector is van oudsher een belangrijk cluster in de Achterhoek. Het Graafschap College wil vanuit een duurzame en intensieve samenwerking met partners uit de gebouwde omgeving in de Achterhoek het beste beroepsonderwijs garanderen, met als missie: Samen duurzaam en smart opleiden”. Kijk hier voor meer informatie