Website voor Installatie- en Bouwimpuls!

Installatie- en Bouwimpuls, hét samenwerkingsverband tussen regionale bouw- en installatiebedrijven, de opleidingsbedrijven en het Graafschap College, heeft een website! Via deze website blijft u voortaan op de hoogte van het laatste nieuws over Installatie- en Bouwimpuls. Maar de site biedt meer! U vindt informatie over het samenwerkingsverband, leest alles over de voordelen van een lidmaatschap en wordt geïnformeerd over de stages en bedrijfsopdrachten van studenten van de opleiding Smart Building. Ook staan op de website documenten die u als (potentieel) lid van Installatie- en Bouwimpuls nodig heeft. Kortom, we hebben alle belangrijke en nuttige informatie over Installatie- en Bouwimpuls voor u verzameld op één plek, zodat wij u nog beter kunnen informeren.

Digitale nieuwsbrief

Bent u lid van Installatie- en Bouwimpuls? Dan ontvangt u vanaf nu ook regelmatig een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat het laatste nieuws over Installatie- en Bouwimpuls en over de bijzondere projecten waar de studenten van de opleiding Smart Building met veel passie en plezier en vaak in samenwerking met de leden van Installatie- en Bouwimpuls aan werken. Bent u geen lid, maar wilt u wel graag de nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan door uw contactgegevens te mailen naar [MAILADRES??]. Wij verwelkomen u natuurlijk ook graag als lid! Kijk hier voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen over Installatie- en Bouwimpuls? Mist u informatie op de website? Of heeft u een andere opmerking? Laat het ons weten!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *